Ja és el número 4

Per Luis Mendoza Prario
Ja és el número 4

Benvolguts lectors: sí, ja és el número 4 de la revista NOVUM. Aquesta petita revista que vol transmetre aquelles coses que ens haurien de preocupar si volem col·laborar a què la nostra societat sigui, cada dia més, una mica més humana i amb una mica més de solidaritat.

Ens omple de joia veure la molt bona acollida que ha tingut aquestes quatre fulles mitjançant les quals ens posem en contacte amb vosaltres. Només, per què no tenim altra cosa, podem dir-vos gràcies de cor pel vostre recolzament i la vostra disposició amb nosaltres. Això ens anima a continuar aquesta tasca i, si seguiu donant-nos la vostra companyia, continuarem desenvolupant aquest senzill sistema de comunicació amb tots vosaltres.

Aquests darrers dies els hem passat plens d’angoixa, amb la lluita contra el coronavirus. El món sencer està plantejant una lluita ben forta per acabar de vèncer al virus. Hem d’estar ben segurs que, si fem el que cal, ho superarem tots junts: com va ser restar a casa, i no sortir més que per anar a buscar allò que va ser totalment indispensable. D’aquesta manera ens protegim a nosaltres i protegim als nostres veïns.

I només ens resta acompanyar a totes aquelles persones que han patit la desgràcia de perdre a un familiar, al pare, la mare, el germà, un veí… A tots vosaltres us hem de dir que preguem Déu perquè els tingui a casa seva.

Potser t'interesa també...

Digues la teva!

* Utilitzant aquest formulari donem per supossat que has llegit i acceptat la política de privacitat.

Aquesta web utilitza cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Acceptar Més informació