La bogeria de Shakespeare

Per Roger Trilles i Morales
La bogeria de Shakespeare

15 de juny de 2019. Sis de la tarda. El teatre El Foment de Martorell està ple com un ou. I és que ocasió no és per menys. Avui el grup de teatre La Colla estrena la seva obra “La Bogeria de Shakespeare”. Una representació teatre molt especial, amb un contingut que va més enllà del que es veu a l’escenari, i que és el resultat d’un projecte que va començar ja fa 6 anys.

Però comencem pel començament. El Club Social “Punt de Trobada” es va crear l’any 2003 a Martorell per iniciativa de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord, amb l’objectiu de treballar per la inclusió social de les persones amb una problemàtica de salut mental a través de l’oci i el temps lliure, on les persones que hi assisteixen decideixen de forma activa sobre el funcionament del servei. 

L’any 2012 un grup d’usuaris del servei van demanar posar en marxa una activitat de teatre amb l’objectiu de millorar les seves habilitats comunicatives i de l’expressió corporal. Al cap del temps, i arrel del bon funcionament, l’activitat evoluciona i es reconverteix en un grup de teatre amateur que, sense perdre l’essència ni l’origen, ofereix un espai distès d’expressió on les persones que hi participen gaudeixen del teatre i dels beneficis que els aporta. 

Des de Persovuses, quan vam tenir coneixement de la iniciativa i el projecte ens va semblar necessari posar-nos a disposició de la companyia per tal que poguessin mostrar al poble de Martorell, la feina que fan. És per això que vam implicar-nos en la organització de la representació teatral, que va ser un èxit rotund. 

Finalment, el dia 15 de juny, el teatre El Foment de Martorell es va omplir per veure la Bogeria de Shakespeare, una obra adaptada especialment per la ocasió que va fer riure i passar una estona molt agradable a les més de 170 persones que hi van assistir. Davant d’aquest èxit esperem poder col·laborar en futures ocasions.

Potser t'interesa també...

Digues la teva!

* Utilitzant aquest formulari donem per supossat que has llegit i acceptat la política de privacitat.

Aquesta web utilitza cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Acceptar Més informació