Primer aniversari del cicle de conferències

Primer aniversari del cicle de conferències

El divendres 30 de juny del 2017 vam muntar una festa al pati “El Fossar” de l’Església de Santa Maria de Martorell, per celebrar el reeixit primer aniversari del cicle de conferències que s’havia consensuat, gràcies a la voluntat de col•laboració mútua, entre les dues entitats ASCVP i PERSOVUSES. Projecte rubricat el 5 de novembre de 2016, a la rectoria de Crist Salvador.

Era una festa a l’aire lliure, d’una tarda d’estiu, amb l’actuació musical del grup local “Bouzouki Dance Beta”, amenitzat amb aperitius i refrigeris, i el colafón d’unes paraules de Mossèn Josep Maria Fabró, un dels pares del projecte , recordant-nos la importància del treball en la comunitat per aconseguir sensibilitzar la gent sobre els temes de caràcter social que pateix el nostre país.

Primer aniversari del cicle de conferènciesPrimer aniversari del cicle de conferènciesPrimer aniversari del cicle de conferències

Un Cicle que va començar amb l’èxit de la xerrada “Refugiats de Grècia, el fang d’Europa” (octubre 2016), amb els ponents Aracadi Oliveres i Jordi Armadans, entre d’altres i que va permetre el tret de sortida a altres xerrades trimestrals com “l’ombra de la crisi, cal despertar” (febrer 2017) impartit per Sor Lucía Caram, un altre rotund èxit, i “Gent sense sostre” (maig 2017) amb Viqui Molins i Ferran Busquets. Finalitzant el cicle amb el cinefòrum “14 Quilòmetres”, la distància que separa Àfrica d’Europa, un film commovedor sobre el tema de la immigració.

Potser t'interesa també...

Digues la teva!

* Utilitzant aquest formulari donem per supossat que has llegit i acceptat la política de privacitat.

Aquesta web utilitza cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Acceptar Més informació