La nostra tasca (Novum 2)

Per Luis Mendoza Prario
La nostra tasca

El mes de febrer vàrem publicar el primer butlletí (NOVUM) d’informació de les activitats del Cicle de Conferències de temàtica social d’entitats i grups de Martorell que emprem els nostres esforços en intentar millorar la vida del nostre proïsme.

En aquella primera revista vam incloure comentaris escrits tant per part dels qui van parlar dels temes de les conferències rebudes anys anteriors com per part dels components dels diversos grups de treball dedicat a intentar millorar l’entorn de la nostra societat.

Societat amb la qual no estem pas conformes i, per tant, d’aquesta disconformitat neixen els esforços (humans i econòmics) dedicats a la gent que ens envolta i que pateixen les conseqüències d’aquesta societat tan mercantilitzada amb la finalitat de donar-los suport humà, espiritual i social.

Amb aquests butlletins volem intentar, encara més, que els continguts de les conferències que hem rebut durant l’any puguin arribar a més gent, a més conciutadans, per aconseguir que, cada dia més, estiguem més conscienciats del món que ens envolta, de la realitat del dia a dia que els mitjans de comunicació social no ens volen donar.

La pregunta és immediata: per què no ens la volen donar? Molt senzill, perquè la majoria dels mitjans de comunicació social es troben sotmesos a grups (polítics/socials/empresarials) de pressió. D’aquesta manera ens podem trobar les “fake news”, els comentaris incomplets i/o no totalment explicats en tota la seva realitat.

Nosaltres vam posar els mitjans perquè ens poguessin parlar dels CIE’s, de la immigració (explicant el camí que han de seguir, de vegades pagant amb la seva vida, els immigrants), de la violència entre els joves, etc.

Tots estem obligats a posar el nostre afany en què la nostra societat sigui cada dia una mica més humana, buscant la informació més veraç per poder aplicar els mitjans més adequats per posar cadascú el nostre granet de sorra a avançar cap a una societat més justa i solidària.

I a aquest esforç us volem convidar a tots. Tots els que vulgueu ajudar/participar, sereu benvinguts.

Butlletí Novum 01

Potser t'interesa també...

Digues la teva!

* Utilitzant aquest formulari donem per supossat que has llegit i acceptat la política de privacitat.

Aquesta web utilitza cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Acceptar Més informació