La nostra tasca (Novum 7)

Per Luis Mendoza Prario
La nostra tasca

Permeteu-me, benvolguts lectors d’aquestes línies, que us vulgui fer partícips de la nostra alegria per celebrar, amb aquest número 7, els tres anys què hem pogut gaudir de la vostra companyia en el camí que vam emprendre per a posar el nostre granet de sorra a col·laborar per a aconseguir una societat més justa i més humana, i en això vosaltres sou els protagonistes per rebre’ns a les vostres cases, per llegir-nos, per contactar-nos, per deixar-nos sentir el vostre alè. 

Sabem que res és fàcil si es vol caminar cap a una societat menys hedonista i egoista, però vosaltres ens doneu el vostre alè perquè l’esforç tingui el seu premi: així que permeteu-me que us feliciti i ens felicitem per aquests tres anys i set revistes que ens acompanyen.

I per a acabar aquestes breus paraules volem llançar-vos un missatge d’esperança enmig d’aquesta pandèmia que ens assota i mentre esperem el subministrament de la vacuna oportuna actuem amb responsabilitat i criteri de respecte als nostres conciutadans aplicant les mesures de protecció que ens han ensenyat: màscara, distància i higiene. 

Sí, sabem que hi ha veus que estan llançant missatges diferents que provoquen engany i generen frustració i desconcert. No hem de fer cas d’aquests missatges que el que busquen, realment, és confondre, animant a no complir la normativa dictada pels nostres responsables i a anar contra els nostres conciutadans. El lema ha de ser: Em cuido per a cuidar-te també a tu, et protegeixo i em protegeixo.

I molta força a tots per a arribar a superar totes les limitacions i totes les conseqüències de tants dies sense poder veure, abraçar i compartir temps amb la nostra pròpia família que, es vulgui o no es vulgui, ens genera decaïment i depressió que només es pot superar amb fe i esperança basada en el fet que tot això passarà i es convertirà en un mal record. 

Per això acabaré amb una frase que m’encanta i que hem de posar en pràctica: Sempre alegres per a fer feliços als altres.

Potser t'interesa també...

Digues la teva!

* Utilitzant aquest formulari donem per supossat que has llegit i acceptat la política de privacitat.

Aquesta web utilitza cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Acceptar Més informació