Compartint experiències

Compartint Experiències

El passat dilluns 28 de octubre de 2019 a la seu de l’Associació PERSOVUSES vam realitzar un taller amb el títol “Compartint Experiències” amb l’assistència i ponència de Francisco Uviedo Ribas. On vam poder debatre que queda després del pas per la presó i el difícil camí de la reinserció en una societat que sempre els va donar la esquena.

És un fet que els expressos són estigmatitzats socialment. Com a conseqüència de la sensació d’inseguretat que domina els carrers i el desig social del càstig, que fa augmentar la desconfiança respecte de les persones que han estat acusades d’un delicte, encara que ja hagin complert una condemna efectiva. És així que la majoria de les persones que van ser privades de la seva llibertat per complir una condemna, es troben davant d’una segona oportunitat, provocant, en la gran part dels casos, que caiguin novament en la delinqüència.

Francisco ens va parlar en primera persona de la seva feina d’inserció i la seva sortida de les drogues. On la solitud va estar i està molt present en la seva vida, però que lluita dia a dia per superar-la. Però en molts d’ells aquesta difícil tasca es dificulta per la pèrdua de l’estima personal. Com a societat tenim el deure de fer autocrítica i analitzar on estem fallant.

Compartint Experiències

Potser t'interesa també...

Digues la teva!

* Utilitzant aquest formulari donem per supossat que has llegit i acceptat la política de privacitat.

Aquesta web utilitza cookies per a millorar l'experiència de l'usuari. Acceptar Més informació